Familie de Leeuw

Wij kennen geen leven zonder honden.
Wij zijn Esther en Dirk de Leeuw. Samen met onze kinderen en onze honden wonen wij in het lommerrijke Eerbeek. Al ruim 20 jaar hebben we Nederlandse Kooikerhondjes en Gjina is onze eerste Labrador Retriever. Onze honden groeien op in ons gezin en doen in alles mee. Zo leren ze om te gaan met alle dingen in het leven. Bij gelegenheid fokken we een nestje pups. Wij vinden het belangrijk dat de moederhond hiervoor goed is uitgegroeid en volwassen is kunnen worden. Blije honden geven meer plezier!
Onze honden zijn een groot deel van onze tijdbesteding. Sporten combineren we veel met de omgang met onze honden. Met de Kooikers zijn we actief in agility en doggy dance. Gjina is helemaal gek op jachttraining. Onze honden gaan elk jaar mee op vakantie. We kamperen graag in Scandinaviƫ en Frankrijk. We maken graag lange wandelingen in de uitgestrekte natuur in deze mooie landen. En bij ons op onze eigen Veluwe.
Petit_Mont_Rond
Esther Dirk wandelen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis magna enim, a condimentum nulla luctus in. Pellentesque